Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Družba Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o. se zavezuje, da bo varovala Vašo zasebnost in storilo vse, kar je v njeni moči, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica. Družba Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o. nima namena in ne bo pošiljala sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb. Družba Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Družba Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o. si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Družba Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, dobljene prek portala, skrbno varovala in da jih ne bo posredovala tretjim osebam.

Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

V Ljubljani, 28.05.2023

Javno komunalno podjetje Grosuplje d.o.o.
Direktor
Stanislav Stopar

Objave pogrebov

Trenutno ni nobenih objav.

Posodobite fotografijo

V primeru, da želite dodati ali zamenjati fotografijo groba vaših bližnjih, nam jo lahko pošljete na spodnji povezavi.

Želite vključitev vašega pokopališča

Če ste predstavnik upravnika pokopališča, ki ga še ni na našem portalu, izpolnite obrazec povpraševanja in pripravili vam bomo ponudbo.